12.11.2012

Valoa talveen....Winter lights.....(http://waveavenue.com)

Miten olisi herätä jouluaaton aamuna tällaisestä makuuhuoneesta?

Would you like to wake up in this bedroom at Boxing Day? Inspiring Christmas lights for the bedroom!


Rosett Elin Riismark

Grandma Elin Riismark

Löysin aivan mahtavan tyttömäisen lampun Elin Riismark Design & Artwork:in sivuilta jonka nimi on Rosett. On ruotsalainen suunnittelija ja ihania uusia tuotteita. Toinen ihanuus on valkoinen kynttilänjalka nimeltä Grandma. http://www.elinriismark.com/. On modernia ilmettä maalaisromanttisella säväyksellä.

Mietin ostavani tuota lamppua meidän uuteen taloon tytön huoneeseen. Olisi kivat pari kappaletta tuota lamppua esim tason tai kirjoituspöydän yläpuolelle.

I love this Swedish designer Eliin Riismark, especially this light Rosett would be perfect in my new house above my daughter's desk. Also in this Grandma candlestick, combines tradional style and design.
Ikea Stråla lights utelampa

Katsoin myös Ikean joulukuvastoa läpi ja heidän erilaisia talven valoja ja juttuja, nämä omenan muotoiset ulkovalot olisivat todella kivoja esim ulos jos olisi joitakin omenapuita jotka tarvitsivat jouluvalot.

Ikea's Stråla outdoor apple lights would be perfect in the garden to lighten up some apple trees. Snowy apples...

Ikea Stråla ljusslinga

Kauniita taloja isoon lasimaljaan esim kuistille tai eteiseen toivottamaan vieraat tervetulleiksi.

Ikea's small house lamps would be nice at my porch.

Meidän pihalle on laitettu ihan klassisia kirkkaita ledejä muutamiin pensaisiin ja puihin. On tosi mukava tulla kotiin töitten jälkeen kun on valaistu puutarha!


Our garden is lightened up with white led lights in the trees and bushes. After a working day I feel really welcome to come home!2 kommenttia: