8.11.2012

Le Creuset - Winter White

Le Creuset in my kitchen!




Sain syntymäpäivälahjaksi muutama vuosi sitten Le Creusetin valkoisen valuurauta padan. Se on todella keittiöni aarre. Se muotoilu on todella ajaton ja kaunis. Talvella varsinkin rakastan pataruokia ja se on koko ajan käytössä. Le Creuset on ranskalainen ja heillä on lähdes sadan vuoden kokemus valurauta-astioiden valmistamisesta. Jokainen tuote on oma yksilönsa, jonka jälkeen valmistuksessa käytetty muotti rikotaan. Kaikki valurauta-astiat ovat emaloituja kahteen kertaan. Koska emalipinta ei ota ruuasta makuja voit paistaa samassa astiassa sekä lihaa että kalaa. Hinta on suolanen mutta tämä on patojen aatelia. Onko teillä kokemusta?

I got a couple a years ago this Enamelded Cast Iron French Round Ovens Le Creuset. It's my kitchen's treasure. I love to prepare stews and other slow-cooking classics during winter season. The complete palette of vibrant colors are available but my favourit is this white one. It is beautiful for food presentation. Any experience?








Enjoy cooking!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti