6.11.2012

On trend: knitted home buys

Täällä Tammisaaressa missä asun ei ole mitään isompia liikkeitä mutta käydään aika paljon Säästöpörssissä ostoksilla. Heiltä löytyy mm näin syksyisin kivoja kynttilöitä ja lyhtyjä. Olen itse myös käsityöihminen, rakastan neulontaa, virkkausta ja kirjontaa. Löysin yksi päivä todella kiva tähän aiheeseen liityviä kynttilöitä. Parit ovat ihan kuin lankakeriä ja toiset kuin neulottuja villaneuleita. Eikös ole kivoja rentoutumiseen kaikille käsityöihmisille näin joulun alla kun työskentelet pienten lahjaprojektien kanssa?


I live in a small coastal town Tammisaari in the countryside. Here are no shoppingmalls, just a few smaller shops. Usually we go to a store called Säästöpörssi. They have nice lanterns and candels in fall time. I love knitting, crocheting and embroidering. One day I found these nice candles which brings the latest wool-inspired to your home. Aren't they great for knitters who needs to relax as you work on your stress-free holiday projects?

Tätä teema on käytetty myös muissa sisustuksessa. Toivottavasti kuvat inspiroi teitä joulusisutukseen...jättäkää mielellänne palautetta jos on jotakin tiettyä aihetta mistä haluatte että kirjoitan. Toivottavasti ideani inspiroivat teitä tuomaan lämpöä ja tekemään kodistanne entistä viihtyisamman tähän vuodenaikaan.

So from now until Christmas I hope to share things that I hope will inspire you to make the most of your holidays this year. If you have any ideas or want to see me post about something specific, feel free to leave a comment. I hope the pics I'm sharing are inspirational ideas on how to make your home more cozy for the time to come...


Photos from Etsy shop Biscuit Scout

Photo from Etsy shop Reshape Studio

Have a great Day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti